Eco-isola

ENERGETISCH AUTONOOM COLLECTIEVE AFVALCOLLECTIEPUNT          

Ecoisola is een vrijwillig inzamelpunt voor afval.

 

Het maakt afvalbeheer en -controle mogelijk op basis van gewicht, volume en locatie. Het werd gecreëerd als alternatief voor de inzameling van deur tot deur of begraven containers, om de kosten te verlagen dankzij bewakingssystemen op afstand en het minimaliseren van inzamelingsoperaties.

 

Het opname- en controlesysteem zorgt voor realtime controle van de depots, de collectie en de gebruikers en moedigt hen aan om selectief te sorteren door de distributie van ECOPOINTS.

 

 

EcoService

DISTRIBUTOR VAN GOED EN DIENSTEN OPENBAAR BESCHIKBAAR 24/24 

EcoService is een distributeur van goederen en openbare diensten die 24/24 actief zijn. Het kan worden gecombineerd met Eco-Isola en in dit geval kunnen gebruikers profiteren van de verdiende Ecopunten door hun afval correct te sorteren.

 

EcoServices biedt een gevarieerd scala aan diensten, waaronder onder meer: de distributie van bulkmaterialen (wasmiddel, water, zak); een pakjesautomaat (100% geautomatiseerde terminal voor online levering en afhaling); de distributie van Eco-flessen en de mogelijkheid om de batterijen van elektrische fietsen op te laden.

 

 

EcoAqua

OPENLUCHT PLATTE EN SPARKLING WATERDISPENSER

EcoAqua is een buitenwaterfontein voor de verdeling van stilstaand of bruisend water. Het kan worden gecombineerd met Eco-Isola en in dit geval kunnen gebruikers profiteren van de verdiende Ecopunten door hun afval correct te sorteren.   

 

EcoAqua moedigt het gebruik van gefilterd water aan zonder het verbruik van plastic (fles), een van de grootste milieuproblemen van onze planeet vandaag!