MODULAIRE

Er zijn 3 families Eco-Isola-modules die kunnen worden aangepast aan alle beschikbare groottes:

 

Monoside 1100 – Deze modellen hebben sorteeropeningen aan dezelfde kant van de module. Mogelijkheid om 1 tot 5 modules met 1100l containers te plaatsen.

 

Biside – Modules met toegangen aan elke zijde; mogelijkheid variërend van 2 tot 8 modules met 1100l containers.

 

Monoside 360 – Hetzelfde als de 1100l, maar meer geschikt voor kleine ruimtes (360l-containers).

VERBONDEN

Via een eenvoudige simkaart worden de modulegegevens geëxporteerd naar de centrale onderhoudsservers. Op afstand kan de onderhoudsservice fouten opsporen en corrigeren en als een interventie ter plaatse nodig is, neemt hij contact op met de plaatselijke onderhoudsdiensten voor een snelle interventie. De klant heeft ook toegang tot een online platform waarmee hij alle gebruik van de module kan volgen, zowel vanuit het oogpunt van gebruikers als van verzamelaars. Gebruikersrapporten zijn beschikbaar om te downloaden.

AUTONOOM

Het idee van EcoControl-modules is dat ze kunnen worden gebruikt zodra de truck is gelost. Geen zware civieltechnische werkzaamheden, het aanvragen van een vergunning of het zoeken naar impetanten die in de grond zijn begraven, zoals het installeren van begraven containers. Een vlak oppervlak waarop de container kan worden geplaatst is voldoende.

 

Hiervoor, en dankzij het lage verbruik, heeft de module miniatuur fotovoltaïsche panelen die de elektriciteit leveren die nodig is voor het gebruik van de module. Als de module bedoeld is voor plaatsing buiten de zon, is dat geen probleem, een 220V-aansluiting is voldoende.

ESTHETISCHE

EcoControl-modules zijn zo ontworpen dat ze niet verborgen hoeven te zijn en gemakkelijk kunnen worden gebruikt als een advertentie- of communicatieoppervlak.   De basisversie (standaard grijs) is eenvoudig en veelzijdig, maar de container kan ook worden ingericht volgens de wensen van de klant. Een HD-foto of een originele tekening kan op de gehele of een deel van de module worden afgedrukt. Plexiglas-panelen kunnen worden toegevoegd voor meer gerichte communicatie en een LCD-scherm kan ook worden geplaatst en aangesloten op de module.

FLEXIBEL EN ROBUUST

Is de module op de verkeerde plaats geplaatst en moet deze worden verplaatst? Geen zorgen, een telefoontje en dat is het.

 

Bovendien werken alle elementen van de modules volgens het principe van « plug & play », wat het gebruik en onderhoud bijzonder gemakkelijk maakt.

PRAKTISCH EN VOL MET OPTIES

Vanwege de binnenruimte en de toegankelijkheid die ze bieden, bieden deze modules veel mogelijkheden en voordelen in vergelijking met begraven containers.

 

Is de geur van afval (bijv. Vergistbaar) sterk en vervelend? Een geurneutraliserende enzymspray is speciaal ontworpen voor de module en wordt elke keer gebruikt als de bijbehorende deur wordt geopend.

 

Wilt u uw klanten behouden of uw werknemers feliciteren met hun goede sortering door hen EcoPoints te laten verwerven? Voeg een module voor bulkgoederenverdeling toe.